I. УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА skin8-bg.coм

Настоящите Общи условия уреждат взаимоотношенията между „Линас Гудс” ЕООД, наричано по-долу „skin8-bg.com”, от една страна, и Потребителите на интернет страници и услуги, намиращи се на Сайта (наричани по-долу Потребители), от друга.

„Линас Гудс” ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България с ЕИК 204221650, със седалище и адрес на управление: гр. Варна, ул.Цар Симеон I №6, вх. В, ет.2 , ап. 18 имейл адрес: [email protected]  телефон: 0879 404949

Моля, прочетете изцяло публикуваните Общи условия преди да използвате информационните и търговски услуги, предлагани на Сайта (наричани за краткост Услуги). С визуализирането на Сайта всеки Потребител автоматично се задължава да спазва условията, описани по-долу.

Настоящият документ съдържа информация за дейността на „ skin8-bg.com.” и общите условия за ползване на услугите, предоставяни от „skin8-bg.com”, като уреждат отношенията между нас и всеки един от потребителите ни.

Потвърждаването на Общите условия е необходимо и задължително условие за сключването на договора между Потребителя и „skin8-bg.com”.

С приемането на Общите условия Потребителят се съгласява да бъдат обработвани неговите лични данни на основание сключения между него и skin8-bg.com договор. Такива данни са именателефонадрес и имейл.

 

II. За поверителноста на Вашите данни

Skin8-bg.com обработва личните данни на потребителите съгласно изискванията на относимото местно и европейско законодателство в областта на защитата на личните данни. Повече информация за това можете да откриете в Политиката за поверителност и на Политиката за използване на “бисквитки”.

 

III. ПРЕДОСТАВЯНИ УСЛУГИ

Чл. 1. На Сайта Потребителите имат възможност да сключват договор за покупко-продажба и доставка на предлаганите от “skin8-bg.com” стоки.

 

IV.ПОРЪЧКА

Потребителите използват интерфейса на уебсайта на „skin8-bg.com”, за да сключват договори за покупко-продажба на предлаганите стоки от „skin8-bg.com.”.

При липса на наличност от дадена стока „skin8-bg.com “ си запазва правото да откаже поръчката.

След избиране на една или повече стоки, предлагани на уебсайта на „skin8-bg.com”, Потребителят трябва да добави същите в списъка си със стоки за покупка.

Необходимо е Потребителят да предостави данни за извършване на доставката и да избере способ и момент на плащане на цената, след което да потвърди поръчката чрез интерфейса на сайта.

При извършване на поръчка, Потребителят получава потвърждение по имейл, че поръчката му е приета.

“skin8-bg.com” има право да откаже да сключи договор с некоректен Потребител.

“skin8-bg.com” има право да третира Потребител като некоректен в случаите, когато:

1) е налице неспазване от страна на Потребителя на Общите условия;

2) е установено некоректно, арогантно или грубо отношение към представителите на “skin8-bg.com”

3) са установени системни злоупотреби от Потребителя спрямо “skin8-bg.com”.

 

V. КАК ДА НАПРАВИМ ПОРЪЧКА

Поръчките се приемат на сайта 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. За да се генерира поръчка през сайта, не е задължително да регистрирате потребителски профил. Поръчването на определена/и от потребителя стока/и се извършва по няколко начина:

поръчка през сайта – можете да направите поръчка през сайта, акто използвате бутона „Купете“, който се намира до всеки наличен продукт. Този бутон добавя избрания продукт в потребителската кошница, след което потребителят има възможност да добави още продукти в нея или да продължи към завършване на поръчката. При завършване на поръчката, потребителят има възможност да прегледа продуктите, които е решил да закупи, техните цени и крайната сума за плащане, както и да се възползва от допълнително намаление, ако разполага с ваучер за отстъпка или друг промоционален код. Потребителят може да завърши поръчката с вече регистриран потребителски профил, да регистрира нов профил или само да попълни изискваните данни за платец и получател на пратката: имена, e-mail, телефон, адрес, както и да избере начина на плащане. След финализирането на поръчката и изпращане на така направената заявка, на посочения e-mail ще бъде изпратено потвърждение със записа на въведената информация.

поръчка по телефона – можете да поръчате и на телефон 0879 404949, като наш сътрудник ще приеме поръчката Ви и ще Ви асистира. Потребителят прави заявка за поръчка на посочения телефон за избраните от него стоки, като предоставя на оператора на https://skin8-bg.com/ необходимите данни за извършване на доставката (име на получател, адрес на доставка и т.н.) и други специални изисквания за изпълнение на поръчката, ако има такива.

поръчка чрез електронна поща (email)– това е друг начин да зададете свой въпрос или да направите поръчка лесно и удобно. Изпратете Вашето запитване на: [email protected] и нашите професионални консултанти ще отговорят в най-кратки срокове и ще Ви асистират при нужда

 

VI. ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която можете да се информирате от следната страницаhttps: //skin8-bg.com/.. или да получите информация за нея в процеса на поръчка. Цените на продукти с отстъпки за количества от типа на „Цена при поръчка на x броя“ са валидни само за онлайн поръчка от съответното количество.

 

VII. ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

  1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност- в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
  2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.
  3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
  4. Липса на актуален телефон за контакт с потребителя.
  5. Технически проблем

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи по изпращане или приемане на стоките са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

 

 VIII. НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащане с наложен платеж: при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера

Ако Потребителят избере опцията за доставка с куриер и плащане с наложен платеж, той трябва да заплати цената на поръчаните артикули заедно с цената за доставка на куриера при получаването на стоката.

 

IX. Доставка и срокове за получаване на продуктите

Ще обработим и подговтим за изпращане поръчката ви в деня на получаването и. Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано на Сайта.

Преди изпращане на поръчаната стока, „skin8-bg.com” има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Срокове за доставка на стоки на територията на Република България 1-3 работни дни.

Забележка:  99% от приетите поръчки доставяме до следващ работен ден

Доставяме на следващ работен ден 99% от поръчките, приети до 18.00 ч. в работни дни за основните градове и София. *  Според график на куриерска компания

 

X. ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И ВРЪЩАНЕ

Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия: 

  • Продуктите да са в оригиналната си опаковка
  • Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
  • Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите (с Вашата поръчка ще получите придружаващ документ – фискален бон при плащане при доставка или фактура по Ваше желание)
  • Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка

Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка или на място, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка.

Адрес за връщане на продукти:

Линас Гудс ЕООД

бул. Владислав Варненчик 93,

Офис 1

Варна 9000

Тел. 0879404949

 

XI. РЕКЛАМАЦИИ И ВЪПРОСИ КЪМ НАС

Клиент, имащ качеството потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите, може да предяви рекламация в срок до две години от доставката на стоката, но не по-късно от два месеца от установяване на несъответствието. За клиент, нямащ качеството потребител, са приложими сроковете, посочени в Закона за задълженията и договорите.

Транспортните разходи за куриер за връщане на стока, в случай на рекламация, се заплащат от потребителя. В случай на удовлетворяване на рекламацията, skin8-bg.com възстановява на потребителя транспортните разходи, които е направил за изпращане на стоката от офис на куриерската фирма/пощенски офис до посочения по-горе адрес за връщане на продукти, при условие, че потребителят е предоставил на skin8-bg.com доказателство за извършените разходи. В случай, че рекламацията не бъде удовлетворена, транспортните разходи за изпращане на стоката до адреса на skin8-bg.com , както и разходите за връщане на стоката обратно на потребителя, са за сметка на последния.

 

Моля, свържете се с нас на телефон +359 879 40 49 49, за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуктите или услугите, предоставяни от skin8-bg.com 

 

XII. Спорове. Алтернативно решаване на спорове

Надзорен орган за защита правата на потребителите в България е Комисията за защита на потребителите с адрес: 1000 гр. София, пл.“Славейков“ №4А, ет.3, 4 и 6;  тел.: (02) 980 25 24; факс: (02) 988 42 18; гореща линия: 0700 111 22 ; уебсайт: www.kzp.bg.

При спорове относно задължения, произтичащи от договори за онлайн продажби, при който не е постигнато споразумение, Вие можете да отнесете спора към органите за алтернативно решаване на потребителски спорове (АРС) при условията и по реда на чл.181а и сл. от ЗЗП. Допълнителна информация за алтернативното решаване на потребителски спорове може да се открие в уебсайта на Комисията за защита на потребителите на адрес https://kzp.bg и в платформата за онлайн решаване на спорове ОРС.

 

XIII. Съдържание и авторски права

Уебсайтът съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, графики, лога на търговски марки, бази данни и софтуер, които са собственост или са лицензирани от Зоя.БГ и са защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост. Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост, може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на Зоя.БГ или на неговите праводатели. Използването на услугите и на уебсайтa не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях.

XVI. За продуктите

Информацията и продуктите на този сайт не са предназначени за диагностика, лечение или превенция на заболявания и здравословни проблеми.

Product was successfully added to your cart!